luni, 18 ianuarie 2016

Trăiască incestul că e creştinesc

Lot and His Daughters - Albrecht Durer
Friedrich Nietzsche, în “Genealogia Moralei” spunea că preoţii au fost oamenii care au dat dovadă de cea mai mare ură de-alungul istoriei, şi tot ei au fost şi cei mai inteligenţi în a-şi propaga această ură. Mi-am dat seama că avea dreptate când zilele trecute Europa FM a avut ca temă de disicuţie referendumul pe care biserica ortodoxă română vrea să-l organizeze pentru schimbarea constituţiei. Prin aceasta bor-ul doreşte ca în constituţie să se stipuleze clar că familia se compune din femeie şi bărbat.
Repede, creştinopaţii au intrat în direct, iar primul argument invocat a fost, desigur, cel conform căruia zeul creştinilor a lăsat bărbatul şi femeia tocmai cu acest scop, de a întemeia familii, iar relaţiile homosexuale nu sunt normale. Boii nu ştiu că în natură cam 10% dintre animale au relaţii homosexuale.
Creştinii invocă biblia în a-şi susţine homofobia, or tocmai acest lucru nu ar avea voie să-l facă, nu de alta, dar îşi dau singuri cu bâta în “argumente”. Mai jos, doar unul din multele exemple de aberaţii găsite în biblia creştinopaţilor. Doamne ferească, bine că incestul e OK, că altfel ce distracţii ne-ar mai fi rămas?
Facerea 38 
7. Dar Ir (fratele lui Onan), întâiul născut al lui Iuda, a fost rău înaintea Domnului şi de aceea l-a omorât Domnul. (Nu, nu ştim cu ce a greşit Ir, poate că zeul creştin era doar într-o pasă proastă)
8. Atunci a zis Iuda către Onan: Intră la femeia fratelui tău, însoară-te cu ea, în puterea leviratului, şi ridică urmaşi fratelui tău!
9. Ştiind însă Onan că nu vor fi urmaşii ai lui, de aceea, când intră la femeia fratelui său, el vărsă sămânţa jos, ca să nu ridice urmaşi fratelui său.
10. Ceea ce făcea el era rău înaintea lui Dumnezeu şi l-a omorât şi pe acesta.
Bă, eşti prost?! Tu vii să îţi susţii argumentul cu ajutorul unei cărţi pline de inepţii? Dar dacă tot ar fi să avem un referendum eu propun să mai adăugăm incă o întrebare. Românul ar trebui întrebat dacă e de acord să susţină impozitarea proprietăţilor şi afacerilor bor.

PS. Dragă creştinopat spălat pe creieri, găseşte iubirea zeului tău în pasajul de mai sus. A, nu te încurca de cele două crime, astea sunt doar amănunte. Cât priveşte activitatea incestuoasă din biblie, te las pe tine să o descoperi în cartea în care tu găseşti atâta iubire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu