Pagini

duminică, 2 februarie 2014

Casa Cositorarului

Prajitura cu morcov si inghetata
Prajitura cu morcov si inghetata, Casa Cositorarlui
Una dintre placerile din timpul calatoriilor, poate cea mai importanta, e aceea de a descoperi oameni interesanti, frumosi, cu visuri si realizari. Sighisoara, pe langa frumoasele case si turnurile masive, gazduieste o mana de oameni care sunt extraordinari. In acest post ii voi mentiona doar pe cei de la Casa Cositorarului.
Terasa de la Casa Cositorarului

Este un loc ideal, indiferent de anotimp. Ascunsa intre Scara Scolii si Trunul Cositorarilor, parca aparata de zidul-ruina al fostei biserici sasesti, Casa Cositorarului este perfecta pentru o cafea gustoasa savurata dimineata, pentru un desert facut in casa si pentru un ceai bun, baut dupa-amiaza.
Prajituri si zambete de la Casa Cositorarului

Si daca tot am mentionat desertul, atunci trebuie sa spun ca este demential! Am incercat multe dintre ele iar favoritele mele au fost prajitura cu morcov si inghetata, urmata imediat de prajitura cu mere. Facute in casa, toate sunt o adevarata desfatare, droguri numai bune de zapacit ficatul sau dieta.
Prajitura cu mere, Casa Cositorarului

Aceste delicatese se pot savura pe terasa sic lipita de ruina bisericii sasesti sau pe mica terasa de langa casa veche a cositorarului. Pe timp friguros puteti intra in universul localului frumos aranjat de maini pricepute si oameni cu gust.
Casa Cositorarului, interior

Veti fi serviti cu placere de doamenle casei, mereu zambarete, care poarta cu mandire un frumos costum sasesc.

Tot aici puteti innopta in cele doua camere adiacente localului. Sunt doua camere amenajate in stilul medieval, cu paturi mari si au baie proprie.

Casa Cositorarului Sighisoara from Diana Gordon on Vimeo.

*acest post nu este un advertorial si nu a fost subiectul niciunui avantaj material sau de alta natura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu